Loading Content...

Take away terrarium

En praktisk workshop där varje deltagare får formge och plantera sitt eget terrarium med växter och mossa – ett levande landskap i miniatyr att ta med hem eller ha på kontoret. I den kreativa processen går vi också igenom ekosystemens förundrande komplexitet och kretslopp.

Du kommer älska ditt terrarium för att det lever och utvecklas. Det uppmuntrar dig att sakta ner, utforska detaljer och kanske upptäcka något du inte såg vid första anblicken. Vissa växter frodas, andra går under, precis som i naturen där ute. Dessutom är de förvånande lättskötta!

Tidsram:      120 min

Målgrupp:   företag/org

Antal:           10-30 pers

Leds av:

Maria Svennbeck – Maria är permakulturcertifierad trädgårdsmästare, växtkonstnär och designer med bakgrund inom både smyckes- och klädbranschen.

Pim Bendt – Pim är miljöstrateg, urbanekolog och facilitator med ett öga för design. Han har mångårig erfarenhet av arbete med hållbar stadsutveckling och natur i stadsmiljö.